Aan alle mensen van de Bronkerk van 75 jaar en ouder Aan alle mensen van de Bronkerk van 75 jaar en ouder
Ja, ‘vroeger’… zag je nog wel eens een dominee op je verjaardag als je 80 jaar was geworden!
Je komt er als predikant vandaag de dag niet meer aan toe om iedereen afzonderlijk te bezoeken. Maar wij willen u uitnodigen om samen met leeftijdsgenoten (en ds. Bart Ramaker) uw verjaardag te komen vieren in de Bronkerk. Tijdens de bijeenkomst op 16 november en 5 april is er een kort moment van bezinning, waarna er ruimte is voor een informele ontmoeting bij een feestelijk kopje koffie, een hapje en een drankje. Een bijeenkomst duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. In de Duiker staat de koffie voor u klaar!
U bent van harte welkom en uw partner natuurlijk ook.
De leden van de Pastorale Raad en ds. Bart Ramaker
Data: 16 november en 5 april, 10 uur in de Duiker.
Opgave: Marinus Ditzel  06-50.52.55.01of bij ds. Bart Ramaker 751.95.21