Concert Céline Janssen ‘Opera voor Dummies’

Het concert begint om 20.00 uur. Om voldoende afstand te kunnen bewaren is er plaats voor 75 mensen.  Plaatsen zijn beschikbaar op volgorde van aanmelding. Vanaf 19:30 bent u al welkom voor een gratis kopje koffie of thee.
Op de avond zijn in de kerk geen gereserveerde plaatsen en krijgen de bezoekers via de looproutes een plaats toegewezen.
De Bronkerk wil in deze tijd, waarin zoveel activiteiten niet door gaan de inwoners van Ugchelen dit concert aanbieden.  Om het te kunnen organiseren zijn de entreekosten €5.00 p/p. Hiervoor krijgt u naast het concert, koffie/thee vooraf en een consumptie na afloop.
U kunt zich aanmelden, bij voorkeur via email: patriciavanderzwan59@gmail.com.
U krijgt dan informatie over de betaling. Als het bedrag is overgemaakt ontvangt u  een bevestigingsmail.
Een unieke kans om in deze coronatijd verantwoord naar een concert te gaan. Mochten tegen die tijd de coronamaatregelen aangescherpt worden dan zal het mogelijk niet door kunnen gaan.