Boekenkast Duiker

Houdt u van lezen? Kijk dan eens in de boekenkast van de Waterloopleinmarkt, achter in de hal van De Duiker. U vindt er een gevarieerd aanbod van mooie romans, streekromans, spannende thrillers en detectives en wat er verder aan literatuur en lectuur wordt aangeboden. De collectie wordt voortdurend ververst. Dus: kom, kijk en verwen uzelf met een goed boek. Het is zelfbediening: er staat een geldkistje bij en de boeken kosten allemaal een euro.

U mag vrij binnenlopen -als De Duiker geopend is- en naar de kast gaan om een boek uit te zoeken. Gelezen boeken mogen worden teruggezet in de kast. Dat gebeurt nu al regelmatig en zo krijgen boeken soms een derde of vierde leven. De opbrengst is voor de goede doelen die jaarlijks door de Waterloopleinmarkt worden gekozen.

Nieuwe aanvoer van boeken is altijd welkom. U kunt iedere woensdagmorgen tussen 9 en 12 uur boeken brengen bij de kelder achter de Bronkerk. Leo de Prie en Tjeerd van der Meulen nemen ze graag van u in ontvangst en sorteren wat geschikt is voor de markt en de boekenkast.
Mocht het voor u bezwaarlijk zijn om de boeken te brengen, dan is het ook mogelijk om de boeken bij u thuis op te halen. Stuur dan een mail naar   of bel  06-44074229 voor het maken van een afspraak.