Deze zomer is de kerk toch open, ook voor een boek Deze zomer is de kerk toch open, ook voor een boek
Ondanks alles is ook dit jaar in de maanden juli en augustus op dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 15.00 uur en op woensdagavond van 18.45 tot 19.30 uur.onze Bronkerk weer open voor mensen die een kijkje in de kerk willen nemen of die een moment van rust of bezinning zoeken. Deze keer zal er een tentoonstelling worden ingericht met werken van Ronald de Jong uit Zoetermeer.

De kerk is dan ook open om er een boek te halen.
De boekenkast is in de hal van De Duiker, bij de trap. Er staat een geldkistje bij. De boeken zijn 1 euro per stuk.
Vergeet niet om uw handen te ontsmetten met het middel wat erbij staat en houd afstand tot andere bezoekers.