Gevolgen corona-virus

Naar aanleiding van de opnieuw verscherpte maatregelen tegen het coronavirus die gelden tot 1 juni 2020 hebben wij ook de activiteiten in en rond de Bronkerk moeten aanpassen. Eén van deze nieuwe maatregelen is het verbod om met meer dan 3 mensen bij elkaar te komen.
Dit betekent dat we tot 1 juni geen kerkdiensten mogen houden en alle vergaderingen en bijeenkomsten tot die datum zijn komen te vervallen.  .

Dit is een beslissing die ons veel pijn doet. Voor de komende weken betekent dit dat we niet als gemeente bij elkaar kunnen komen. Evenals afgelopen zondag zal er wekelijks een digitale kerkdienst worden opgenomen en uitgezonden.
Via onze website www.bronkerk.nl en de digitale nieuwsbrief zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
Namens de Kerkenraad
Chris de Winter (scriba)