Heilige herrie – God ontdekken in popmuziek – Corjan Matsinger Heilige herrie – God ontdekken in popmuziek – Corjan Matsinger
Op deze avond gaan we met elkaar in gesprek over popmuziek en of die muziek een rol in de kerk of in het geloof speelt. We praten over onze mooiste muziekervaringen. De inleiding wordt verzorgd door Corjan Matsinger.
Daarna zal een muzikant samen met Corjan Matsinger onze muzikale kennis testen in een popquiz. Deze avond is een avond vol 'heilige herrie', gemixt met het gevoel van de Top2000. Welkom aan muziekliefhebbers, maar ook vooral jongeren en hun ouders zijn welkom op deze muzikale avond! Deze avond geeft een voorbereiding op de Top2000-kerkdienst op 30 december a.s. Houd De Bron en de website in de gaten voor meer informatie.
Corjan Matsinger is bekend van Youth for Christ, en als schrijver en spreker.
Datum: dinsdag 27 november 2018, 20.00 uur.
Info: Remko Groen of Herma Willemsen, , tel. 06-18270616.