Jongvolwassenen Jongvolwassenen

De jongvolwassenen die (veelal) de Pilotclub hebben afgesloten met een reis naar Moldavië komen telkens bij elkaar op de eerste zondag van de maand.  Beide gespreksgroepen, de 16+ en 18+ groep zullen voor een deel gezamenlijk een bijeenkomst hebben en deels een eigen programma volgen.

Op deze avonden gaan we dieper in op wat het christelijk geloof inhoudt, hoe het nu zit met die bijbelverhalen en met God. Ontmoeting en (soms) gezamenlijk eten en spreken over geloof en wat geloven voor jou persoonlijk betekent staan centraal op deze avonden. Hoe we een en ander vormgeven, kunnen we gezamenlijk afspreken. Eigen inbreng is zeer welkom.

Ook wie niet op de Pilotclub heeft gezeten, is van harte welkom op deze gespreksavonden!

Belijdenis doen Belijdenis doen

Ook die jongeren die erover denken om belijdenis te doen, kunnen aan deze gespreksgroepen deelnemen. Gaandeweg neem je het besluit of je in april belijdenis van het geloof wil doen.

Contact: ds. Bart Ramaker, 055 - 751.95.21, e-mail: