Kinderkerstfeest Bronkerk zondag 22 december

Op basis van het concept Kliederkerk, dat we in Ugchelen “Feestje in de Kerk” noemen, richten we deze Kerstviering in. We starten om 16 uur voor de kinderen en hun (groot)ouders met een aantal leuke activiteiten. Eerst gaan we samen knutselen en activiteiten doen, die deels alvast in het teken van de viering staan.
Daarna eten we samen een eenvoudige, maar gezellige maaltijd. Tot slot start de kerstviering om 18.30 uur, voor en door kinderen. We verklappen alvast dat er in de viering veel dieren meedoen en dat de ezel de hoofdrol heeft. Ook kinderen en ouders die niet aan het middagprogramma mee kunnen of willen doen, zijn om 18.30 uur van harte welkom. We hopen dat de kerk dan vol zit.
Voor degenen die de hele middag mee willen doen, inclusief eten, graag opgeven via email