Laatste vrijdaginloop Laatste vrijdaginloop
Vrijdag 13 december vindt er voor de laatste maal de Vrijdaginloop bestemd voor alle inwoners van Ugchelen plaats. Vanaf 16.30 tot 18.30 uur bent u van harte welkom in De Duiker bij de Bronkerk. Wie het fijn vindt een gesprek te voeren met andere aanwezigen, of gewoon te luisteren, is welkom. Het eerste kopje koffie wordt u gratis aangeboden. En wie weet wilt u later meegenieten van een hartig hapje. In ieder geval staan er weer enkele gastvrouwen en –heren klaar om er samen een gezellige middag van te maken.
We bedanken de vrijwilligers die iedere maand paraat hebben gestaan om deze ontmoetingen mogelijk te maken. Helaas komt er door gebrek aan belangstelling een einde aan deze activiteit. Maar de Bronkerk kent veel gelegenheden om elkaar te ontmoeten. Dat is in ieder geval een onderwerp om dan over te praten.