Op kleinere voet -Verklein je eigen carbon footprint thuis – ir. Paul Gelderloos Op kleinere voet -Verklein je eigen carbon footprint thuis – ir. Paul Gelderloos

Volgend op de lezing van Peter Siebe over hoe groen de bijbel is en de klimaatcrisis gaan we in een workshop praktisch aan de gang om de CO2-uitstoot die wij thuis veroorzaken te verkleinen.  We brengen met eenvoudige middelen praktisch ons energieverbruik thuis en de hierdoor veroorzaakte CO2­-uitstoot in kaart. We zoeken de energieslurpers en sluipverbruikers op. Met dat inzicht speuren we naar lonende maatregelen in gedrag en apparatuur om een kleinere CO2-voetafdruk achter te laten en onze energierekening te verlagen.
Paul Gelderloos is Technisch Innovatie Manager in de verwarmingsindustrie en lid van de Bronkerk. Heeft in de werkgroep Groene kerk van de Bronkerk vorig jaar het elektriciteitsverbruik in de kerk teruggebracht.
Data: woensdag 14 februari en 14 maart 2018 om 20.00 uur, eerste avond bij Paul thuis.
Aanmelden voor 15 januari voor wat eenvoudig voor-huiswerk:
– tel. 542.34.95. Maximaal 12 deelnemers.