Pop-up store met seizoensartikelen vanaf 21 oktober.

Pop-up store met seizoensartikelen vanaf 21 oktober.
Nog tot 31 juni geopend!

De Waterloopleinmarkt in Ugchelen is bekend binnen en buiten Apeldoorn.
Maar door de corona crisis liep alles anders dit jaar, geen 50e markt, maar wel spullen in de opslagkelder. Heel veel spullen die normaal in de winter verkocht worden zoals kerstartikelen en speelgoed maar ook sfeerartikelen en kleding die gebonden zijn aan het seizoen liggen in de opslag te wachten om verkocht te worden.
Net zoals andere rommelmarkten in de regio start het team van de Waterloopleinmarkt een kleine pop-up store in de kelder van de Duiker. Een gezellige snuffel kelder die wekelijks aangevuld wordt met nieuwe artikelen.  We openen de deuren voor de eerste keer op woensdag 21 oktober en zijn tot en met 17 December open. Daarna evalueren we of we in het nieuwe jaar hiermee doorgaan In de kelder zal een maximum gelden voor het aantal bezoekers wat tegelijk aanwezig is, zodat er anderhalve meter afstand gehouden kan worden.
De medewerkers van de Waterlooplein pop-up store staan te trappelen om aan de slag te gaan.
Omdat wij in een kelder gehuisvest zijn is het lastiger te bereiken voor mensen die slecht ter been zijn en afhankelijk van een rollator.
De openingstijden van de pop-up store/snuffelkelder zijn vanaf 21 oktober op woensdag van 9.30 – 12.00u en op vrijdag van 13.00 – 16.00u.
De ingang van  de kelder bevind zich aan de achterzijde van de Duiker, Hoenderloseweg 10, Ugchelen.
U kunt bij ons alleen contant betalen!

Per 1 juli zullen wij de deuren sluiten, we hopen u in het najaar weer op een echte markt te zien!
 
terug