Predikanten en Kerkelijkwerker Predikanten en Kerkelijkwerker

De Bronkerk heeft twee predikanten en een kerkelijk werker:

Predikant Ds. Regina Davelaar

Ik ben Regina Davelaar en mag me sinds 11 november 2018 dominee van de Bronkerk noemen! Ik ben opgegroeid in Ede. Na de middelbare school studeerde ik criminologie in Rotterdam en daarna theologie in Leuven en Groningen. Deze verschillende plaatsen hebben me gevormd als mens en als gelovige. Ik heb ontdekt dat er zoveel verschillende manieren zijn om over God te spreken en iets van God te ervaren. Uiteindelijk is God natuurlijk ook niet in te kaderen en veel groter dan wij kunnen bedenken. Ik vind het bijzonder dat we in de Bronkerk die diversiteit van geloven terugzien in de mensen die op zondag samenkomen en zich door de week inzetten voor allerlei mooie activiteiten.
Ik hoop dat je deze website ervaart als een uitnodiging om contact met me op te nemen of gewoon eens binnen te lopen in de Bronkerk. Ik houd de deur vast voor je open en sta altijd open voor een gesprek. Mijn werkdagen zijn van maandag t/m donderdag. Ik ben bereikbaar via en 06-12837524.

Predikant  vacature
zie www.bronkerk.nl/actualiteiten

Kerkelijk werker Remko Groen.

Remko Groen heeft vanwege ziekte voor onbepaalde tijd zijn werkzaamheden neergelegd.