Sam’s Kledingactie voor schoolkinderen in Oeganda

Op zaterdag 25 september a.s. kunt u in Apeldoorn op vier locaties kleding en schoenen -die u niet meer draagt, maar waar iemand anders misschien nog wel blij van wordt-  inleveren.
Dit kan bij de Grote Kerk aan de Koninginnelaan 1, bij der Julianakerk op de hoek Deventerstraat/Bloemheuvellaan, bij De Hofstad aan het Hofveld 52 en bij de Bronkerk aan de Hoenderloseweg 10. De Sam’s vrijwilligers zijn dan van 09.00-11.00 uur aanwezig om de goederen  -geheel coronaproof-  in ontvangst te nemen. Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen zij helaas niet aannemen.

Uw steun is onbetaalbaar
Een financiële bijdrage van € 75.000,- biedt kinderen in Oeganda iets onbetaalbaars: door naar school te gaan, maken zij kans te kunnen ontsnappen uit de armoedecirkel en een betere toekomst voor zichzelf te creëren! Met uw steun in de vorm van kleding en schoenen zorgt Sam’s Kledingactie er samen met Cordaid voor dat de kinderen die niet (meer) naar school gaan of na Covid-19 niet terug
zouden komen, na de heropening toch weer naar school gaan of op school blijven. Hoe meer kinderen naar school toe gaan, hoe meer kans ze hebben op betaald werk en hoe beter hun toekomstperspectief wordt. En dit geven zij weer door aan hun kinderen.
We hopen samen met u hiervoor te kunnen zorgen.

Projecten
Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd?  Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op de website.

Uitnodiging
Namens onze plaatselijke actiecoördinator, de heer H. Koldenhof, nodigen wij u graag uit om tijdens de actiedagen eens een kijkje te komen nemen. Hij vertelt u graag meer over de actie en over de drijfveren om hier aan mee te doen.

Herman Koldenhof
Edisonlaan 143