Tekst van de week Tekst van de week
Het is een treurige waarheid dat het meeste kwaad wordt gedaan door mensen, die niet kunnen kiezen tussen goed en kwaad.
-Hanna Ahrendt-

Komende zondag
Nu we niet fysiek bij elkaar kunnen komen in de kerk voor de kerkdienst worden tot en met minimaal zondag 5 april de diensten digitaal uitgezonden via de website. Deze zijn ook te volgen via www.kerkomroep.nl en via  https://kerkradioapeldoorn.nl/ op de radio (87,6 MHz) en de digitale radio van Ziggo kanaal 915. U kunt de dienst voor komende zondag vanaf zaterdag beluisteren op een moment dat u uitkomt. We kregen de tip om dat niet met z’n allen tegelijk op zondagmorgen 10 uur te doen, omdat de kerkomroep dat misschien niet kan verwerken.
Voorganger is: ds. Anja van der Hart

Annuleringen vanwege Coronavirus
Vanwege het Coronavirus zijn alle kerkdiensten en activiteiten in de Bronkerk en de Duiker tot maandag 1 juni geannuleerd. Via de Kerkomroep zullen er aangepaste diensten worden uitgezonden.
Volg voor meer actuele informatie deze website of de digitale nieuwsbrief.
Nog niet geregistreerd?
Mail naar:

De beheerder Johann Visscher blijft bereikbaar. Tel 06 50525501

Klokken luiden van 19.00-19.15 uur
Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. Mensen raken ermee besmet, worden ziek en sommigen sterven er zelfs aan. Veel van de plaatsen waar ons dagelijks leven zich afspeelt zijn gesloten. Ook de kerken waar elke week, geloof, hoop en liefde  geoefend en geleefd worden moeten hun deuren sluiten. Om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van hoop en troost te verspreiden zullen op de komende 2 woensdagen van 19.00-19.15 uur de kerkklokken luiden.
De kerken roepen op tot gebed en andere vormen van steun voor allen die ziek zijn en voor wie zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen.