Voorjaarsmarkt 7 maart 2020 Voorjaarsmarkt 7 maart 2020

Op zaterdag 7 maart a.s. organiseert de Werkgroep Waterloopleinmarkt Ugchelen de jaarlijkse voorjaars rommelmarkt.
Een gezellige binnenmarkt, met in de grote zaal van De Duiker een grote hoeveelheid tweedehandsgoederen waaronder: elektra, boeken, langspeelplaten, lampen en schilderijen. In de kerkzaal is een grote kraam met verzamelingen, handwerkspullen, potterie, glaswerk, curiosa, boeken, speelgoed en puzzels. In de overige ruimtes bieden we schoenen en kleding aan. In de centrale hal is voor de liefhebber een kopje koffie met koek. Een gezellige markt voor zowel groot als klein. De opbrengst is ook dit jaar weer voor diverse goede doelen.

We hopen u te zien op 7 maart!!

De rommelmarkt wordt gehouden van 9.00 tot 14.00 uur in De Duiker achter de Bronkerk aan de Hoenderloseweg 10 te Ugchelen.