Kerk op schoot Kerk op schoot

Voor de allerkleinsten in onze gemeente zijn er de ‘Kerk op schoot’-vieringen. Dit zijn vieringen voor kinderen van 0 – 5 jaar, samen met hun (groot)ouders, broertjes en zusjes.  De dienst wordt in de kerk gehouden en elke viering begint met een ontmoeting tussen dominee Beer en de kinderen. We vertellen het verhaal, afgewisseld met veel liedjes (op bekende peutermelodieën). De kinderen doen zo mogelijk zelf mee in het verhaal.  De diensten worden gehouden na afloop van de ‘gewone’ kerkdienst. Voorafgaand aan de  Kerk op Schoot-dienst ontmoeten we elkaar en andere gemeenteleden bij het koffie/theedrinken. Voor de kinderen is er limonade. Daarna begint de ‘Kerk op schoot’- viering, die een half uurtje duurt. Van harte welkom met jullie (klein)kinderen en neem gerust vrienden of buren met hun kinderen mee!
Data: zondag 1 oktober en 5 november 2017, de data in 2018 volgen.
Wil je voor elke Kerk op Schoot-dienst een uitnodiging ontvangen?
Stuur dan een mail naar
Tiety Feijen of Ady te Hennepe