Kerkcafé Kerkcafé
Het Kerkcafé is een open huis voor iedereen met gesprekken op het snij-vlak van geloof, kerk en samenleving, maar ook gezelligheid.
Voor het komend seizoen zijn er weer 4 avonden gepland met een gevarieerd programma.

Voor een aantal avonden is het programma al bekend.
Op 10 november zullen Bert en Patricia van der Zwan de avond verzorgen over donorcodicil.
Op 5 januari komt Kees Posthumus met een nieuwe voorstelling 'Dwars door de Bijbel!' , een solovoorstelling waarin oude verhalen verhalen worden voor mensen van hier en nu. Deze voorstelling past binnen het jaarthema 2019/2020:  "Een goed verhaal".

We zullen u in de Bron verder informeren over de inhoud van de avonden. Kom gerust eens binnenlopen!
Na afloop (ca. 21.30 uur) is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje.
Contactpersoon: Tina Dijk, tel. 5421630

Data: zondag 13 oktober, 10 november 2019 en 5 januari, 1 maart 2020, 20.00 uur