Boekenkast Duiker

Boekenkast Duiker
Houdt u van lezen? Kijk dan eens in de boekenkast van de Waterloopleinmarkt, achter in de hal van De Duiker. U vindt er een gevarieerd aanbod van mooie romans, spannende thrillers en wat er verder aan literatuur en lectuur wordt aangeboden. De collectie wordt voortdurend ververst. Dus: kom, kijk en verwen uzelf met een goed boek. Het is zelfbediening: er staat een geldkistje bij en de boeken kosten allemaal een euro.

U mag vrij binnenlopen -als De Duiker geopend is- en naar de kast gaan om een boek uit te zoeken. Gelezen boeken mogen worden teruggezet in de kast. Dat gebeurt nu al regelmatig en zo krijgen boeken soms een derde of vierde leven. De opbrengst is voor de goede doelen die jaarlijks door de Waterloopleinmarkt worden gekozen.

Nieuwe aanvoer van boeken kan in de even weken van de maand op woensdag tussen 9.00 en 11.00 uur en tussen 18.30 en 20.00 uur. Maar tussentijds brengen of de boeken bij u thuis ophalen kan ook!  Stuur dan voor het maken van een afspraak een mail naar  tvdmeulen@planet.nl of bel  06-44074229
terug